Image Title
Stekta pimientos padrones gör sig bra som ett snacks innan maten eller här, som ett tillbehör till heta enchiladas.
INGREDIENSER
250 g kycklingbröst, strimlade
1 dl färskost
0.5 dl vispgrädde
1 msk picklad jalapeño
0.5 stor rödlök, skalad, halverad och finhackad
4 tortillas, vete eller majs
8 pimientos padrones
0.5 dl picklad silverlök
0.5 ½ dl gräddfil
0.5 jalapeño, tunt skuren
koriander att garnera med
olivolja att steka i
salt och peppar
TILLAGNING
- Stek den strimlade kycklingen gyllenbrun i olivolja.
- Tillsätt grädde, picklad jalapeño och rödlök. Låt koka in.
- Ta från värmen och blanda med färskosten. Smaka av med salt och peppar.
- Fördela fyllningen på fyra tortillas. Lägg på de resterande tortillas på fyllningen och stek tortillan försiktigt till gyllenbrun färg på båda sidor. Lägg upp på tallrikar.
- Stek pimientos padrones och fördela dem på alla enchiladas. Garnera med picklad silverlök, gräddfil och jalapeños.