PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROCCOLI, VALNÖTTER OCH BASILIKA

PASTA CASARECCE MED STILTON, RÅSTEKT BROCCOLI, VALNÖTTER OCH BASILIKA

En mättande pasta rik på nyttig olja och vitaminer.

INGREDIENSER

3 dl casarecce-pasta
50 g stilton
50 g riven parmesan
0.5 dl rostade valnötter
125 g broccolibuketter
2 dl vispgrädde
smör till stekning
basilika till garnering
hyvlad parmesan till garnering
salt och svartpeppar

TILLAGNING

  • Koka pastan enligt anvisningen på paketet. Häll av i durkslag och kallspola.
  • Stek broccolin försiktigt i smör i en kastrull. Häll i vispgrädden, riven parmesan och lägg i pastan.
  • Bryt stiltonosten i mindre bitar och lägg i den. Koka till krämig konsistens och smaka av med salt och svartpeppar.
  • Lägg upp på varma tallrikar och strö över valnötter, basilika och hyvlad parmesan.