RÅBIFF MED DRAGONKRÄM, KAPRIS, FRITERAD LÖK OCH PARMESAN

Image Title

För köttälskaren, med en örtig twist.

INGREDIENSER

250 g oxinnanlår
1 msk god olivolja
0.5 tsk dijonsenap
2 msk rostad lök
0.75 msk kapris
0.5 dl riven parmesanost
machésallad till garnering
smörgåskrasse till garnering
salt och peppar

Dragonkräm

0.5 dl majonnäs
1 msk finhackad dragon
0.75 tsk citronsaft
salt och peppar

TILLAGNING

  • Lägg oxinnanlåret i frysen. När det nästan är fruset, skär det i mycket små tärningar. Lägg i en bunke och låt bitarna tina. Häll i olivoljan, dijonsenap och smaka av med salt och peppar. 
  • Rör ihop majonnäs med dragon och citronsaft. Krydda med salt och peppar.
  • Bred ut dragonkrämen i botten på tallrikarna. fördela råbiffen över krämen.
  • Garnera med rostad lök, kapris, machésallad, smörgåskrasse och avsluta med att strö över parmesanosten.