Image Title
För köttälskaren, med en örtig twist.
INGREDIENSER
250 g oxinnanlår
1 msk god olivolja
0.5 tsk dijonsenap
2 msk rostad lök
0.75 msk kapris
0.5 dl riven parmesanost
machésallad till garnering
smörgåskrasse till garnering
salt och peppar
Dragonkräm
0.5 dl majonnäs
1 msk finhackad dragon
0.75 tsk citronsaft
salt och peppar
TILLAGNING
- Lägg oxinnanlåret i frysen. När det nästan är fruset, skär det i mycket små tärningar. Lägg i en bunke och låt bitarna tina. Häll i olivoljan, dijonsenap och smaka av med salt och peppar.
- Rör ihop majonnäs med dragon och citronsaft. Krydda med salt och peppar.
- Bred ut dragonkrämen i botten på tallrikarna. fördela råbiffen över krämen.
- Garnera med rostad lök, kapris, machésallad, smörgåskrasse och avsluta med att strö över parmesanosten.